Next one, up for grabs

Det känns som att man presenterar nya husdjur varje vecka. Men nu när Börje har flygit till skogs så är det inte mer än rätt att ersätta det stackars kreaturet med en liten sötplopp som Spike. Visserligen bara till låns, men ändå en trevlig liten filur.


Sleep when I'm dead

Ja, det här med att sova är överskattat.

Dagens lunch

En kopp bovete på balkongen med Börje.



Say hello to my little friend!

Går segt att ladda upp alla bilderna från Hultsfred.
Plus att jag spenderat dagen med min nya kompis som jag hittade på balkongen idag.

Allihopa, det här är Börje!


Customized living

Nu när det mesta i lägenheten börjar falla på plats kan man ägna sig åt lite roligare saker som att inreda balkongen. Har länge letat efter ett trägolv att lägga över det så enormt tråkiga betonggolvet som är standard på lägenhetsbalkonger.

Mamma, som verkligen överöst oss med inflyttningspresenter, skickades därför till IKEA för att handla lite trätrall. Var först tveksam till att trägolvet skulle passa, så för säkerhets skull gjorde vi ett försök att kapa några extra millimeter med sticksåg. Efter några försök insåg vi dock att resultatet mer liknade något som utförts av en treåring på extasy, så vi chansade och lade golvet utan några modifieringar mer än Nettans och mitt frenetiska slipande. Och se på fan, det passade helt klockrent. Dessutom blev det lite extra mysigt tillsammans med våra chiliodlingar och basilikaplantan. Tillochmed plantan med bloddroppar smälte in kanon.


Bjuder även på lite fler bilder från lägenheten för er som undrar hur vi fått det här.




Imorgon drar jag till Hultsfred för sex dagars oavbrutet festande, så då blir det nog lite dåligt med bloggande. Men när jag kommer hem på söndag har jag nog en hel del roliga bilder att bjuda på. Så ni får helt enkelt hålla er tills dess.





"Likt oblat vid nattvarden gör denna blogg mig beroende"
- Carola Häggkvist

"Nästa års partimanifest består av en länk till plotsligt.com"
- Fredrik Reinfeldt

"Som en snaps till frukostmackan - uppiggande och glädjande"
- Christer Pettersson

"Svenska akademien har hittat sin ledstjärna"
- Horace Engdahl

"Anledningen till varför jag inte stannade kvar i rymden"
- Christer Fuglesang