With brass knuckles and a 2" by 4"

Jag hatar hatar HATAR folk som inte kan köra bil.


Gråt inte över spilld mjölk, det kunde varit whisky

Vaknade imorse och kände mig lite sådär mysigt bakis. Inte så att man behöver spy eller något, utan bara lite sådär som en nallebjörn; lite mjuk. Idag bär det av till Kristianstad och bakis är det sista man vill vara när man har semester, så jag tänkte ta mig en liten återställare.

Det finns två saker jag aldrig gjort på bakfyllan. Nummer ett är att spy, och nummer två är att lyckas ta en riktig återställare. Därför är det för mig en stor glädje att presentera den bästa uppfinningen sedan hjulet. Frukostmarmelad med whisky!

Tänk er själva. Man ramlar upp runt lunch och håller på att stupa av bara tanken på ens en lättöl. Sen öppnar man kylskåpet, brer sig en rostmacka, kletar på lite apelsinmarmelad med bowmore-smak och bara njuter. För 37,50kr på konsum är detta ett riktigt kap!


Ständigt dessa frågetecken...

Att steka chihuahuan, eller äta stekt mat tillsammans med chihuahuan?



Inte alls avundsjuk, nejdå...

Nettan och hennes syster har tagit en välförtjänt semestervecka på Mallorca och åkte nu i lördags. Själv håller jag ställningarna här hemma sålänge. Jag och Spike. För inte kan det väl vara så skönt att dricka findrinkar på stranden i 30-graders värme?


Nej, då går det lika bra här hemma ;)



Äääääntligen!!

Nu är äntligen alla burgares moder tillbaks på Max! Halleluja!


Dagens lunch

Käkar lunch och tittar på TV. Toblerone och öl blev det idag.
Sa jag förresten att Nettan jobbar? ;)



George Foreman's lean mean grilling machine

Förutom det underbara vädret finns det en sak till som får mig att utse sommaren till den bästa årstiden. Visst, hösten är vacker med sina skiftande färger, och vem kan motstå lite snöänglar eller ett festligt snöbollskrig. Men ändå tar sommaren priset, eftersom man då grillar för glatta livet. Igår var det grillning på schemat och inte blev det några denniskorvar inte. Nej, här slog vi på stort med fläskfile, ungsstekt nypotatis, bearnaisesås, marinerade vitlöksklyftor, grillad sparris, en bönsallad och lite minitomater. Och med en Mariestads till så kan det ju inte slå fel.


Uppvärmning inför Ullared

Den 22a Juli 2005 besökte jag Gekås i Ullared för första gången, och sedan dess har jag bestämt sagt nej till att återvända till detta helvete på jorden. Östrogenstinna fruntimmer som med ena handen på en 20-kronorskjol, och andra på sin uttråkade make, slåss för glatta livet. Nej tack!

Men nu på äldre dagar börjar det te sig så att jag är en gnutta positiv till att ta en tripp dit. Kanske ångrar jag mig, kanske inte. Oavsett så är det nog en bra idé att värma upp lite innan. Så i onsdags pös jag och Nettan till Kosta Outlet och shoppade loss. Eller ja, en flaska schampoo och två par kalsonger blev det i alla fall.



'cause we are living in a material world, and I am a material g... eh... boy!

Nya iPhone 3GS släpptes lagom till att mitt abonnemang hos Telenor blev förlängningsbart. Så i fredags gick jag upp klockan 8 och köade med en brassestol och en kopp kaffe i en och en halv timme innan Telenorbutiken öppnade, och jag kunde lägga vantarna på en 32GB :) Lovely!


Nu ska jag dammsuga för andra gången idag. Att bjuda mina två lillebröder på wienerbröd när de var på besök i Växjö idag var ingen bra idé ;)





"Likt oblat vid nattvarden gör denna blogg mig beroende"
- Carola Häggkvist

"Nästa års partimanifest består av en länk till plotsligt.com"
- Fredrik Reinfeldt

"Som en snaps till frukostmackan - uppiggande och glädjande"
- Christer Pettersson

"Svenska akademien har hittat sin ledstjärna"
- Horace Engdahl

"Anledningen till varför jag inte stannade kvar i rymden"
- Christer Fuglesang