Den her er et blokinlegg_snela!!_!_

Hittade denna lapp i tvättstugan idag.
Kanske borde ringa mensa och kolla om de är intresserade.


I'm feeling rough, I'm feeling raw, I'm in the prime of my life.

Går in på bloggen för första gången på ett tag och inser att det bara fattas lite tumbleweeds som flyger förbi för att den där känslan av total död ska infinna sig. Nåja, jag får försöka skärpa mig och uppdatera bättre.

Fyllde som ni kanske vet 23 nu den 28e oktober. Ett år äldre, men denna gången slapp jag undan den där (något överdrivna) åldershysterin jag fått dras med vid mina senaste födelsedagar. Hade jag haft en modellkarriär hade den nog gått mot sitt slut nu, men så är ju inte fallet så inte känns 23 som någon nära-till-pensionen-ålder.

Vad det gäller presenter så hade både mamma och Nettan verkligen tänkt till och varit finurliga till tusen. När jag köpte Stella lånade jag hälften av pengarna av mamma, och i en oversized presentbox hade hon klippt och klistrat för fullt. Två laminerade pusselbitar med en bild på Stella symboliserade att en del av skulden stryks, och med CSN som enda inkomst var detta en trevlig gåva :)

 

Nettan var också väldans lurig, så på min födelsedag bjöd hon på smörgåstårta, prinsesstårta, lunch, snacks och en helmysig picknicktur i skogen. Vägen till en mans hjärta går genom magen heter det ju. Detta var dock inte den stora presenten utan på den fick jag vänta till nu i lördags. Klockan 12 dök Nettans syster Camilla och hennes pojkvän Anders upp hos oss, och utan att jag hade en aning om var vi skulle rövade de bort mig och satte mig i bilen. Efter att ha matats med lite öl i baksätet började vi närma oss Ronneby och ett ljus gick upp. Vi skulle till Ronneby Brunn där hon bjöd på en helt underbar spa-weekend med allt som hör till.

Vi fick ett jättefint hotellrum och spenderade hela dagen med att bada och bara njuta. Man kan väl säga att det inte finns mycket som slår en badtunna utomhus med 40 grader varmt vatten. På kvällen bjöds det på både förrätt och varmrätt. En helt underbar pepparstek som satt som en fläskläpp. Sedan bar det av till Paradise bowling där de lät födelsebarnet vinna storslaget ;) Därefter följde utgång och storfylla.

Dagen efter spenderade vi med att bada och kurera bakfyllan med pizza, och som avslutning på en helt underbar helg bjöds jag på en 50-minuters helkroppsmassage som verkligen gjorde susen för min stela biaffrakropp ;)

 






"Likt oblat vid nattvarden gör denna blogg mig beroende"
- Carola Häggkvist

"Nästa års partimanifest består av en länk till plotsligt.com"
- Fredrik Reinfeldt

"Som en snaps till frukostmackan - uppiggande och glädjande"
- Christer Pettersson

"Svenska akademien har hittat sin ledstjärna"
- Horace Engdahl

"Anledningen till varför jag inte stannade kvar i rymden"
- Christer Fuglesang