Words of a true poet

Hittade en rolig sak när jag städade i tisdags. Redan vid 10års ålder var jag visst en riktig talang.
Sådan känsla, sådan romantik, sådan passion för ord! Ett sant mästerverk! Bravissimo!



"Den kan säkert komma till användning nån dag"

Flytten närmar sig med stormsteg, så i tisdags spenderade jag en heldag i min lägenhet på att röja ut alla gamla prylar, alla papper och allt skräp som jag samlat på mig de senaste åren. Med svettpärlor rinnande från pannan kom jag att tänka på denna artikel:

http://aftonbladet.se/nyheter/article4144523.ab.

För erkänn nu. Om jag helt plötsligt försvann spårlöst och hittades några veckor senare av polisen, begravd under flera ton sopor. Hade någon egentligen blivit förvånad?


Boys will be boys...

Och kvällens tidsfördriv blir...

... POKEMON!



Lookin' like a million bucks

En fråga jag får väldigt ofta är: "Marcus, hur gör du för att se så otroligt vacker ut varje dag?". Normalt sett älskar jag att svara på frågor om allt från att tjärna smör till att jaga sälungar, men just denna fråga börjar jag bli ganska så trött på.

Jo, mina vänner, det finns egentligen inget enkelt svar på denna fråga. Ingen mirakelkur som råder bot på allt från finnar till spetälska, utan allt hänger på hur mycket jobb man är villig att lägga ner på sitt utseende. Även om jag är en naturlig skönhet utan dess like så har jag ändå några tips att ge er.

Tips ett är att vårda sitt ansikte med en ansiktsmask minst en gång i veckan. Visst finns det dyra produkter att köpa, men är man lite ekonomiskt ansträngd kan man lika gärna blanda en egen mask som jag brukar göra.

1 del utgången filmjölk.
1 del propplösare (gärna vanlig kaustiksoda).
2 delar sädesvätska.
Blanda noga, annars klumpar det sig.

 


Tips två är att skaffa sig ett bländande vitt leende.
Här rekommenderar jag Rembrandt Whitening Stripes. 49kr på Rusta.
Med dessa ser du bedårande vacker ut både medan du använder dem och efter.



Resultatet är enastående! Titta bara på före och efter-bilderna:



Skulle inget av detta fungera rekommenderar jag följande:

Gå fort och le mycket så ser ingen att du är ful.


Konsten att botanisera bland granar och älgar.

Som jag skrev i förrförra inlägget så är det stora förändringar på gång och vissa vet redan vad jag pratar om. Andra kanske har luskat ut det, och vissa har inte en aning, men nu har det blivit dags att ta tag i sitt eminenta liv som soff och snabbmatsconnaisseur. Första steget till att faktiskt komma någon vart i livet blir att skaffa mig en utbildning. Först måste jag läsa upp en del betyg, men sedan bär det av till universitetet förhoppningsvis. Dessutom är det inte så att jag stannar i Kristianstad. Nej, det är Växjö för hela slanten som gäller.

Den 1a april, eller egentligen några dagar innan, flyttar jag och Nettan ihop i en gigantonormous 2a på 72,5 kvadrat i centrala Växjö. Igår begärde jag tjänsteledigt från Eniro med start 1a april, och innan dess skall min lägenhet vara redo att hyras ut i andra hand. De flesta av möblerna kommer lämnas kvar i Kristianstad, men vissa tar vi med oss och vissa dyker säkert upp på blocket. Det löser sig, som alltid.

Så, mina vänner. Nu vet ni vart ni ska bege er när festsuget gör sig påmint, eller ni bara vill komma på en fika. Seminarievägen 30 är where it's at och vi välkomnar er med öppna armar.
För er som inte orkat läsa hela inlägget så sammanfattar jag med att gamla hederliga 044 ska bytas ut mot 0470, och om lite drygt en månad kommer undertecknad ha blivit en äkta småländsk lantbrukare. Gärna med en röd stuga i skogen och ett par hundra kor på mina ägor.


Marknadsföring för dummies



En ninja i köket

Ibland är livet lite sådär extra fint. Jag är ledig från jobbet idag och hela helgen så igår blev det en mysig hemmakväll med vin och sushi. Förutom en stor blodig oxfilé så är nog sushi bland det bästa jag vet. Enkelt, billigt och verkligen vardagslyxigt. Enda nackdelen är väl att man aldrig blir mätt, så igår slog vi rekordet och klämde i oss över 20 bitar var. Smaskens!

Som om inte det vore nog har jag ännu en trevlig kväll planerad i Åhus med mamma och lite annat löst folk. Så ikväll blir det tacos, poker och säkert en liten whisky eller två. Dessutom är det stora förändringar på gång i mitt liv, men det tar vi någon annan gång :)




15 minutes of fame

Ursäkta mig ett ögonblick medan jag plockar fram hagelbrakaren och tömmer en laddning mot tinningen, för att sedan dö en lång och smärtsam död.

Klicka på länken och spola fram till 31 minuter.

Klicka här!

Fungerar det inte så klicka här och välj Morrongänget 2009-02-04, kl 09-10.





"Likt oblat vid nattvarden gör denna blogg mig beroende"
- Carola Häggkvist

"Nästa års partimanifest består av en länk till plotsligt.com"
- Fredrik Reinfeldt

"Som en snaps till frukostmackan - uppiggande och glädjande"
- Christer Pettersson

"Svenska akademien har hittat sin ledstjärna"
- Horace Engdahl

"Anledningen till varför jag inte stannade kvar i rymden"
- Christer Fuglesang