Alla som är förvånade räcker upp handen! Ingen? Ingen alls?


Du tar ju bara små små steg

Att blogga om floridaresan tar sn lilla tid så tills dess får ni lite underbar musik från Mitt Piano.

 

Åh fan Sherlock!

Jag säger då det. Ibland träffar de rätt, de där rislänningarna.



Swim with caution

Vill inte spendera hela dagarna framfor datorn nar det ar sa fint vader utomhus, sa ni far noja er med lite bilder fran de senaste dagarna. Tva fran Universal Studios nojespark Islands of Adventure. Samt tva fran Blue Springs dar vi snorklade lite. Nu ska jag ut en svang till driving rangen och sla lite bollar. Bye bye!


On the road again

Klockan 4 inatt, svensk tid, var hyrbilen hämtad och familen Marcus installerad på 2200 Cady Way, Orlando, Florida. Idag har det bara blivit lite slappande i den 30-gradiga värmen, men snart ska vi iallafall palla oss iväg på stan och ta något att äta. Har tillgång till dator hela semestern så lite bilder lär det dyka upp :)



Leaving on a jetplane

Sitter här på min sista jobbdag och tittar ut genom fönstret. Regn och rusk är bara förnamnet, men det kunde jag inte bry mig mindre om, ens om jag försökte.
För vet ni vad? Imorgon tar jag mitt pick och pack och sätter mig på flyget till the land of opportunities. Jo, det är sant. Två och en halv vecka i Orlando, Florida. Det blir disneyworld, seaworld, epcot theme park, träskbåt, shopping, sandstränder och hooters.
Så med ett leende på läpparna styr jag snart färden mot Kööbenhäfvens Looufthäävn.
Vet inte hur det blir med bloggandet därifrån, så tills jag kommer hem lämnar jag er med lite pausmusik att snyfta till medan jag ligger på en strand och bättrar på bonnabrännan.



Mamma ge mig gryning!

Som jag har längtat efter lite ny svensk supa-skallen-i-bitar-och-vakna-blodig-i-en-fontän-rock!
Ikväll sittdansar jag definitivt till min senaste kärlek Dundertåget - Ifrån Mej Själv.



Vem fan vill bli 65?

Ursäkta bloggtorkan. Har haft fullt upp med lägenhetsrensningen och en massa annat. I onsdags var det dock andra bullar då Nettan fyllde år. Dagen började med en enkel frukost på sängen och lite paketutdelning. Eva på jobbet hade knåpat ihop ett riktigt fint grattiskort, vilket var väldigt uppskattat! Jag vet att jag är i klass med Arnold Svartneger på utsidan men innerst inne är jag nog en mjukis trots allt ;) Nåja, prinsessor och rosa fluff alá my little pony var riktlinjerna.


Därefter blev det kur-bad med alger och annat hippiehittepå inne på Hälsa och helhet. På kvällen blev det bio. Vi såg filmen med en inte så lockande titeln Män som hatar kvinnor. Jag brukar inte vara allt för road av svenska thrillers i stil med Beck-Hassel-Wallander men denna var verkligen en höjdare. Smart, spännande och rolig på samma gång.
Innan dess hann vi dock med en riktigt positiv upplevelse. Modesto, som kursade nyligen, har köpts upp av några risplockare och bytt namn till Modesto goes east. Som vi alla vet är den glada östern sushins distrikt, och herre min skapare vilken fröjd för smaklökarna. Kristianstads andra tre sushiställen Ko-san, Rosegarden och Kimpos kan slänga sig i väggen för här snackar vi toppklass. Priset var ju därefter, men det kan man leva med sålänge man slipper Rosegardens låtsatssushi innehållande friterade kräkor med frityrmassan kvar. Hur som helst så blev det en helt underbar dag med helt underbart sällskap.


Idag har också varit en ganska produktiv dag. Var ute i lägenheten i Vä och träffade tjejen jag ska hyra ut min lägenhet till. Kontrakten skrevs, vilket innebär en enorm lättnad över att ha en sak mindre att ta hand om innan flytten. Dessutom var vi på Borett och hämtade vår nya jättefina soffa. Efter det körde vi till Lund och hämtade vårt nya högblanka vita soffbord. Dessutom hann jag med att svänga inom Everöd på en liten tacosmiddag.



Nu har jag precis hällt upp en rejäl whiskypinne. All in!

Och by the way. Ja, jag vet:







"Likt oblat vid nattvarden gör denna blogg mig beroende"
- Carola Häggkvist

"Nästa års partimanifest består av en länk till plotsligt.com"
- Fredrik Reinfeldt

"Som en snaps till frukostmackan - uppiggande och glädjande"
- Christer Pettersson

"Svenska akademien har hittat sin ledstjärna"
- Horace Engdahl

"Anledningen till varför jag inte stannade kvar i rymden"
- Christer Fuglesang