Just smile 'n' wave

Titta, man lyckas alltså fastna på bild utan att se alldeles för berusad ut, nu blir mamma stolt ;)



Kommentarer
Postat av: Caroline

Klart, han brås ju på sin faster ;)
Men haha, kom vi med på kort också! Med tanke på att Sara är den enda som lyckas kolla in i kameran undrar jag hur fulla vi var :D

2008-02-10 @ 23:22:37
URL: http://personligutveckling.blogg.se
Postat av: Caroline

Haha, jo jag förstår inte riktigt hur det gick till, för vi drack inte mycket, men fulla, det blev vi! Sara har aldrig minneslucka men hon lyckades också få lite dimmiga minnen, haha :) Jag glömmer alltid bussresan hem och så, huvudsaken är att man minns det väsentliga :) Haha, se-nykter-ut!? Jag!? Mina ögon avslöjar alltid mig med, haha :) De kan då inte dölja något, det är kasst. Fast jag är ändå förvånad över att jag faktiskt inte ser särskilt full ut på fotot, fastän jag är medveten om att jag mycket väl är det :D Men oh ja, det får vi göra, alla älskar dans :D Haha, jag cyklar en hel del så träningsvärk är inget jag drabbas av :)

2008-02-10 @ 23:36:27
URL: http://personligutveckling.blogg.se
Postat av: Caroline

Haha, leendet ser väl ganska kontrollerat ut ändå, och ögonen kunde se myyyycket värre ut. Men just att de inte ens hänger med i var kameran befinner sig nånstans, raserar ju fasaden lite :) Men jag vet förstås inte om jag någonsin sett så nykter ut på ett foto från Banken :) Haha, armarna? Knasigt :)
HAHA :D Där försökte jag ju oskyldigt hävda att jag aldrig blir av med mina saker när jag festar annars... så var min mor så snäll och drog upp den gången vi var på skidsemester, och jag söp mig full, tappade mobilen och gick vilse och var väldigt säker på att jag skulle frysa ihjäl, tills en bil dök upp 4 på morgonen. Men då sa jag att det var ett fylleslag utan dess like, men då kom hon med argumenten att det minsann tog sin lilla tid för mig att hitta nyckellåset och såhär :) Annars är detta ett säkert kort; vaknar jag med kläderna på dagen efter har jag varit för full för att orka dra av mig dem på väg till sängen :D Och i lördags vaknade jag med kläderna på, haha :)

2008-02-10 @ 23:57:03
URL: http://personligutveckling.blogg.se
Postat av: Caroline

Haha, ditt äventyr låter ju lika galet som mitt :D Fy farao vad förvirringen ökar med promillehalten... till mitt försvar om min historia ska jag säga följande; när jag var på after ski bjöd en 10 år äldre snubbe med mig på fest dagen efter, dvs fredag. Jag satt i en stuga med 10-15 andra grabbar och de bjöd på GRATIS ALKOHOL till mig. Då skulle jag alltså först och främst inte bara hålla grabbarnas tempo, jag fick ju passa på att hinka i mig medan det var gratis också ;) Eftersom han var 10 år äldre än mig, dvs 28 och jag 18, kom jag bättre överens med hans yngre kompisar och pratade därför mer med dem när vi var ute på krogen. Detta resulterade i svartsjuka från hans sida, och därmed följde ingen mig hem. Kamera och plånbok hade jag med mig hem, men mobilen vete sören... det första jag minns är att jag går i skogen med snö upp till knäna och är medveten om att mobilen är borta, men inte hur eller varför. Sedan hittade jag en stor väg och följde den på ett håll i sisådär två timmar utan att varken komma nånstans eller se skymten av minsta stuga. Så då bytte jag håll och hoppades på bättre tur... oerhört smart drag, det där :D

Men jo, det känns som att vi får fortsätta på msn, vilka uppsatser det blir av detta :) [email protected] så hittar du mig :)

För övrigt så ska jag snart till polisen och hämta min upphittade plånbok :D

2008-02-11 @ 16:16:29
URL: http://personligutveckling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




"Likt oblat vid nattvarden gör denna blogg mig beroende"
- Carola Häggkvist

"Nästa års partimanifest består av en länk till plotsligt.com"
- Fredrik Reinfeldt

"Som en snaps till frukostmackan - uppiggande och glädjande"
- Christer Pettersson

"Svenska akademien har hittat sin ledstjärna"
- Horace Engdahl

"Anledningen till varför jag inte stannade kvar i rymden"
- Christer Fuglesang