Att skratta med hela huet

Jag vet, att skriva inlägg med enbart YouTube-klipp är att komma billigt undan, men ibland hittar jag så sjukt roliga klipp att jag helt enkelt inte kan hålla mig. Så offra nu några minuter av ert liv och skratta er harmynta till dessa fyra klipp, det gjorde jag och jag ångrar mig inte en sekund ;)



Kommentarer
Postat av: Caroline

Haha, första och tredje klippet garvade jag som fan åt - med hela huet =)

Kvarteret Skatan har dock aldrig fallit mig riktigt i smaken, men jag har antagligen tittat för lite på det. Det sista klippet fann jag inte det minsta underhållande faktiskt. Vad var det roliga? =)

2008-07-11 @ 12:54:46
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jo, den sortens humor uppskattar jag också, det vet du om. Men jag tyckte inte att det fanns något flyt i konversationen så därför drevs jag heller aldrig till skratt. Så jag kunde tyvärr inte uppskatta det klippet som du =)



Jag har också pregat in öl i kylen, nu ska bara räkorna tina och vitlöksbrödet gräddas =)



Tanken är att vi ska träffas men än har hon inte hört av sig så jag kan ju inte vara säker. Men det kommer nog bli finemang =)

2008-07-11 @ 14:12:08
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jaha, jag började undrade vad som var grejen med detta långa försvarstal - jag är inte intellektuellt handikappad! :D Mig behöver du inte försöka äga med pedagogiska välformuleringar ;)



Haha, finns där en sillamackevagn? Den har jag då inte sett ens =) Men jag gillar inte sill, så kan vara därför =) Har bara sett langosvagn och thaivagn. Och hamburgarvagn för där köpte Emelie burgare i lördags. Själv har jag inte ätit på Kristianstadsdagarna än. Jag viiiiill! Jag hoppas magen kan bli snäll så jag vågar, bara. Fast imorgon har man inte så mycket till val - en heldag med öl kräver ett mål mat eller två! =) 2006 tittade jag bara på när Tjombi och Sara åt. Så vad blev jag? Jo, jättefull! =) Hade helst sluppit det i år, hahaha =)

2008-07-11 @ 14:42:29
URL: http://personligutveckling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




"Likt oblat vid nattvarden gör denna blogg mig beroende"
- Carola Häggkvist

"Nästa års partimanifest består av en länk till plotsligt.com"
- Fredrik Reinfeldt

"Som en snaps till frukostmackan - uppiggande och glädjande"
- Christer Pettersson

"Svenska akademien har hittat sin ledstjärna"
- Horace Engdahl

"Anledningen till varför jag inte stannade kvar i rymden"
- Christer Fuglesang