When I'm dreamin' of you

Ikväll har Marcus varit duktig, då får Marcus god mat och god dryck :)



Kommentarer
Postat av: brallan

jag är verkligen avundsjuk på ditt val till drick. den där drickan hade jag så gärna velat ha :'( ska vi byta kropp i 2min så jag hinner tömma flaskan :P?? inte nog med det så ser pizzan förbannat god ut! lite pommes och mild/vitlökssås så hade jag kunnat mixa den och dricka till frulle :D haha!

2008-06-25 @ 22:24:23
URL: http://braaallan.wordpress.com
Postat av: Caroline

Åh vad fint där ser ut =) Även om här också är fint och nystädat blev jag värsta sugen att också sitta där bredvid, även om jag avskyr pizza =) Där är ju dessutom en tv istället för en julgran ;)



Förresten, hur blödig är man om man nästan fäller en tår för att en hundvalp på tv är vansinnigt söt? :D

2008-06-25 @ 22:40:08
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: Caroline

Haha, hurra - jag slipper nakenkatten :D Fast hey - har jag inte berättat att jag ska ha en dvärgcollie? =D De heter något tjusigare än så egentligen men jag glömmer alltid bort vad det är =) Visserligen är det inte bara hundvalpen som gör mig till en dundermes. Jag sitter här med tårar i ögonen då och då över denna underbara serie =) Hade missat att fyra nya laddats upp på piratebay så jag har det förjävla bra nu =D

2008-06-25 @ 22:57:50
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: Caroline

Haha, idag insåg jag att jag är väldigt lycklig när jag har mina serie-maraton. Man vill liksom aldrig gå och lägga sig. När jag hade det med OC, sörjde jag att jag var tvungen att gå och lägga mig. Och ännu mer när det inte fanns fler avsnitt att titta på =) Var jag sugen på att festa? Nu har jag nog gått och blivit senil =) Men min och Emelies utekväll blev ju sådär, så i söndags bokade vi redan in lördag. Och fredagen har jag lovat mig själv. Nu vet jag inte riktigt hur jag kommer känna när fredagen väl är kommen, men än så länge är den min och enbart min, haha. Festa kommer jag nog inte vilja göra i vilket fall då. Den får nog gå i lugnets tecken. Plus att det blev en ekonomisk fråga idag. När jag köpt nödvändiga saker imorgon kommer jag ha en tusenlapp kvar på kontot, kul när det händer =)

2008-06-25 @ 23:39:27
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: Caroline

Förresten såg jag din kommentar i Malins blogg - fan vad jag tänkte på dig direkt när jag såg den nya ica-reklamen idag :D Även om jag fortfarande inte hajar begreppet steka =)

2008-06-25 @ 23:39:57
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag hatade Prison Break när de försökte tuta i mig att Sara dog, men nu har de gett mig hoppet åter om att hon är vid liv =) Sen förstod jag inte mycket alls av resten du skrev... jo, du har nog nämnt att du är ledig i helgen men du har inte frågat om vi ska festa, haha. Min lördag är bokad med Emelie och hon och jag ska till Banken. Så vadå oss två på Banken? Jag nämnde inte ens Banken innan? Jag fattar noll :D Nåväl, nu borde du förstå mig bättre i alla fall? =)

2008-06-25 @ 23:49:50
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: Caroline

Hörrö, vi festade i fredags och nästa helg är det Kristianstadsdagarna så det kan ju kvitta :D Men jag fattar fortfarande inte hur du fick det förvirrade svamlet till det där :D Eller hur det var självklart att det var lördagen du menade... nej, jag hänger inte med alls :D

2008-06-25 @ 23:56:01
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: josefine

mums!

2008-06-26 @ 00:46:17
URL: http://knip.blogg.se/
Postat av: Gustaf

Står det "Lesbian Vann" på vinflaskan?

(vann betyder vatten på norska)

2008-07-09 @ 05:58:21
URL: http://gustafhedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




"Likt oblat vid nattvarden gör denna blogg mig beroende"
- Carola Häggkvist

"Nästa års partimanifest består av en länk till plotsligt.com"
- Fredrik Reinfeldt

"Som en snaps till frukostmackan - uppiggande och glädjande"
- Christer Pettersson

"Svenska akademien har hittat sin ledstjärna"
- Horace Engdahl

"Anledningen till varför jag inte stannade kvar i rymden"
- Christer Fuglesang